31.7.11

Tagity Tag

Tulinpahan tagatuksi kivasti ja koska minulla on nyt jopa hämmentävän tylsää, niin teen tämän aikani kuluksi.
(Ja miten niin muka voisin käyttää tämän ajan paremmin muun muassa sen tärkeämmän blogi tekstin kirjoittamiseen tai muuhun hyödyllisempään? Njäääääh!)

GOTTA TAG THEM ALL

Laitan käyntiin pienen tagin. On kuusi asiaa jotka teidän täytyy kertoa.
3 negatiivista ja 3 positiivista, tietysti rehellisesti. Lopuksi taggaat kuusi blogia ja linkkaat alas blogin, joka sinut linkkasi.

Kolme negatiivista asiaa jotka sinun täytyy kertoa.
1.Cossi joka on vähiten suosikkisi ja syy.
2.Huonoin kokemus conissa.
3.Huonoin conisi ja syy.

Kolme postiivista asiaa jotka täytyy kertoa.
1. lempi cossisi ja syy.
2. Paras kokemus.
3. Paras conisi ja syy.

Huonot jutut

1. Onhan niitä huonompia cosseja ollut aina, kun on vielä(kin) paljon opeteltavaa cossien tekemisestä. Mutta silloin, kun ne puvut olen tehnyt, niin ne huonotkin cossit ovat olleet saavutuksia silloiselle minälleni. Ihan yhtä lailla katson tämänkin vuoden cosseja kriittisesti, mutta silti ne ovat tähän nykyiseen taito tasooni verraten parhaimpiani.
En ole koskaan varsinaisesti vihannut mitään pukua itse tekovaiheessa tai pukua pitäessä. Sen jälkeen kylläkin, kun taidot ovat karttuneet, mutta tämä nyt ei liene yllätys kenellekään.


Vanha kuva on vanha

2. Huonoin kokemus on tähän mennessä ollut se, kun viime Desuconissa joku kävi kiinni takalistooni. Witchin cossi keräsi muutenkin katseita ja typeriä ehdotuksiakin, mutta tuo käsiksi käynti oli kaiken huippu. Kyseinen henkilö omaksi onnekseen kerkesi häipyä näköpiiristäni ennen kuin olisin työntänyt pitkät kynteni jonnekin kivuliaisiin paikkoihin. Onneksi kyseisessä cossissa pantsuja oli kuusi kappaletta päällekäin, joten suojaus oli kunnossa, mutta joka tapauksessa asia ärsytti ja ärsyttää vieläkin. Piti sen jälkeen vähän varoa muita ihmisiä.


You have startled the Witch...

3. Huonoin con lienee ollut se viimeisin Tsukicon. Tsukicon nyt oli aivan ala-arvoinen tapahtuma, joten siitä jäi paha maku suuhun kaiken muun paitsi konsertin osalta. Siellä todella viihdyin ja se pelasti kyllä muuten typerän reissun kokonaan.

Hyvät jutut

1. Koska en osaa vihata mitään pukua, niin en osaa rakastaakaan mitään pukua täysin. Jokaisessa on omat hyvät ja huonot puolensa ja vastaus tähän kysymykseen riippuu myös niin siitä millaisesta puvusta puhutaan.
Kaapissani kun on niitä yksityiskohtaisia, isoja cosseja, joihin on käytetty tunteja ja taas tunteja, mutta joissa on myös vikoja ja sitten on niitä, jotka ovat yksinkertaisia, mutta sitäkin ihanampia pitää päällä ja joissa olemus, eleet ja asenteet ratkaisevat enemmän. On hyvin vaikea sanoa onko Margaret Moonlightin cossini parempi kuin kenties Black Jackin cossini, koska puvut ovat niin erilaiset. Lisäksi pidän niistä ihan eri syistä.

2. Desucon 2010. Ei, tämä ei ollut paras con, tämä oli paras kokemus. Kyseisessä tapahtumassa sain niin paljon todella hyviä, opettavaisia ja uusia kokemuksia, että niitä on vaikea listata paremmuus järjestykseen. Tai no... ensimmäiseksi varmasti pääsisi se, että osallistuin Eurocosplay-karsintaan ja pääsin kolmannelle sijalle, mikä oli kyllä todella, todella hienoa. Sen lisäksi tapahtui muutamia muitakin ilmaa puhdistavia asioita, joten tämä con oli kokemuksena paras tähän astisista.3. Bakacon 2010. Conissa oli todella hauskaa ja kaikki sujui tapahtumassa hyvin. Jos siis nyt unohdetaan se pitkä jonotus ulkona kylmässä ja se, että tuomarointi saatiin alkuun niin myöhään... Mutta kuitenkin, pääpiirteittäin toimiva kokonaisuus. Tokihan siihen vaikutti myös eeppinen seura, majoitus, ihmisten yhteisöllisyys tuomarointi jonotuksessa, kisaan osallistuminen ja toiseksi sijoittuminen. Ja se, että tapasin Pikmin Linkin.
Minut taggasi: Alice in Passionland

6...3 blogia jotka taggaan:
Masokistin muotokuva
Rullarinkeli
Cosplay syndrooma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sananvapautta