25.7.11

Peruukkipääni kasvaa karvaa

Joooooo.
Animecon tuli ja meni ja jos ei puhuttaisi siitä sen enempää minun verenpaineeni vuoksi?
Eikä se johdu kyllä pelkästään siitä, että kaikki mikä vaan saattoi mennä pieleen, meni myös pieleen.
Olisin kestänyt sen, että conissa ei tiedetä mistään mitään, ohjelmat eivät ala ajallaan, ohjelmat siirtyvät randomisti paikasta toiseen, vänkärit ovat täysin hukassa oman tehtävänsä kanssa, cosplaymammat hukkuvat, informaatio ei kulje, tapahtuman tilat ovat niin kaukana toisistaan, että yhtään epämukavammissa kengissä ja astetta näkyvämmässä puvussa matkaan meni hyvällä lykyllä puolikin tuntia... Kerroin siitä verenpaineestani ja se kyllä kohoaa tätä kirjoittaessa aika mukavasti.
Siihen päälle, kun lisätään henkilökohtaiset pikku vastoinkäymiset ja majoituksessa syntynyt pieni erimielisyys...
Hirvein con ehkä ikinä.
Ainakin toiseksi hirvein.
Että hieno saavutus kai sekin.

Ainakin opin kyseisessä conissa taas kaksi uutta asiaa:
1. En enää ikinä tee viikkoa, mieluiten kahta viikkoa, ennen conia yhtään mitään osia cossiini. Ne hajoavat ihan taatusti ja jos eivät hajoa, niin ainakin unohdat niistä jotakin tuiki tarpeellista, joka pitäisi ne paremmassa kunnossa.
2. En osallistu kovin hevillä enää isoihin ryhmäcosseihin, en ainakaan millään isommalla puvulla. Kun itse on tehnyt puolivuotta ryhmään tulevaa pukua pikku hiljaa kasaan ja muutamaa päivää ennen conia moni ryhmäläinen peruu tulonsa, koska ei ole aikaa tehdä... Siinä vaan tekisi mieli repiä muutama hiustuppo päästä.

Nämä kaksi asiaa voisi olla ihan hyvä conin tekijöidenkin pitää mielessä.
1. Hoidetaan ne valmistelut mieluusti ennen sitä viimeistä viikkoa.
2. Otetaan vastuuta niistä hommista, joihin lupaudutaan.

Muuten conissa olikin ihan hauskaa. Tuli vähän kuvattua ryhmien kanssa ja muutenkin vietettyä ihan laadukasta aikaa ihmisten kanssa hengatessa. (Ylläri ylläri~)
Ja kävin nyt katsomassa Elffin proppiluennonkin. Se oli kyllä varsin valistava luento ja nyt sormeni syyhyävät kokeilemaan wonderflexiä. Pitää myös tutustua cosplay käytössä games workshopin maaleihin. Lähinnä niitä on tullut kokeiltua BJD-harrastuksen kautta, mutta jos kerran samaa tavaraa voi käyttää molemmissa harrastuksissa niin aina paranee. ( Nukkeihin käytettävää lakkaa olenkin jo hyväksikäyttänyt. )

Desuconin ja Animeconin cosseista teen vähän isompaa merkintää, joka on vielä pahasti kesken, mutta pikku hiljaa. Joten tällä kertaa tässä taisi olla taas kaikki...

~ AG

ps. Peruukkipääni kasvaa karvaa. Tai siltä se ainakin näyttää, kun peruukkien otsanauhasta on jäänyt nukkaa peruukkipään otsaan ja nyt siinä on musta rantu. Ihan kuin parran sänki. Animeconissa tämäkin havainto tuli tehtyä, joten sain siitä luovan otsikon.

pss. Oli mitä miellyttävintä vaihtaa muutama sananen tämän cossaajan kanssa, joten jos tunnistat itsesi, minulla on pari muutakin kuvaa puvustasi.

3 kommenttia:

 1. http://alice-in-passionland.blogspot.com/2011/07/once-again-i-got-tagged-glimpse-to.html

  you got tagged~ :D

  Btw, tyksin teijän HNKNA-ryhmästä~ :3

  VastaaPoista
 2. Höh, kurjaa jos coni meni huonosti. :c

  Ja toi on nimenomaan se ensimmäinen syy, miksen itsekään ole uskaltanut enää ilmoittautua ryhmiin... Ei ole kivaa että joku jättää pukunsa tekemättä, mutta ihan yhtä pahalta tuntuu pettää muiden odotukset koska virhearviointi/elämäntilanne/laiskuus.

  Jos ei vielä löytynyt, kuvan Leo on käsittääkseni tämä henkilö: http://nezukuro.deviantart.com/ :3

  VastaaPoista
 3. Kimmy: Oo, thank you!~ :3
  Ja kivaa, että tyksit meistä. Vaikka olimmekin aika pieni ryhmä loppujen lopuksi.

  Wepi:
  Kyllä siitä aika paha maku jäi suuhun, mutta oli siellä onneksi ihan oikeasti hauskojakin hetkiä.

  Niinpä, niinpä. Ei se ole helppoa kummassakaan tapauksessa, kokemusta kun on molemmista.
  Isoa ryhmää on toki hankalampi pitää koossa kuin pientä, varsinkin jos puvut ovat yhtään yksityiskohtaisemmat. Yksinkertaisemmilla puvuilla taas ryhmän koko voikin olla suurempi.

  Ja kiitos linkistä, ei ollut vielä nimittäin löytynyt. :3

  VastaaPoista

Sananvapautta