2.5.11

Kaiken säätämisen keskellä kerkesin tämän tehdä sittenkin

Yaci jakoi minulle tämän tunnustuksen ja pitää ihan kiittää tästä kunniasta.You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!


Koska blogini on cosplay painotteinen, niin pidän kuvat nyt sitten cosplay aiheisina myös. Täytyy kyllä myöntää, että kuvien löytäminen kävi yllättävän hankalaksi. Ennen julkaisemattomilla kuvilla kun on yleensä syy siihen miksi ne ovat jääneet julkaisematta.Reborn cosplayta viime vuoden Kikuconissa. Minulla ei ole kyllä mitään varsinaista syytä sille, miksi en ole Kikuconissa otettuja kuvia käyttänyt. Jostain syystä vain olen jättänyt kuvat homehtumaan arkistoihin, vaikka muut kuvissa olevat ovatkin näitä levittäneet. (Tosin tätä nimenomaista kuvaa ei varmaan kukaan ole käyttänyt.)
Kikuconissa oli todella ihanaa viime vuonna, vaikka lähinnä coni menikin hengatessa ja kuvia ottaessa. Meno oli rentoa ja ihmisten kanssa tuli jutusteltua paljon enemmän kuin tavallisesti. Ehkä nimenomaan siksi Kikucon oli niin ikimuistoinen.Tämä on näitä kuvia, joita ei ole varsinaisesti tarkoitettu kenenkään silmille, mutta joille on kiva nauraa itsekseen. Tämä kuva on otettu viime vuoden Kirjamessujen jälkeen. Ja minulla ei ole mitään muistikuvaa siitä, miksi tällainen tilanne tapahtui. Kovasti minulla jotain asiaa Suzaku-Ewwille tuntui olevan...Viime vuodelta tämäkin, vaan ei tällä kertaa mistään conista. Matkustimme pienellä porukalla Kreetalle pitämään vähän lomaa ja pakkasin matkaan mukaan Black Jackin cossini. Yhtenä aamuna sitten lähdimme rannalle ottamaan vähän kuvia ja sen jälkeen pulahdin mereen uimaan.
Jostain syystä en vain ole näitäkään kuvia käyttänyt ja nyt kyllä syytän enemmän laiskuutta kuin mitään muuta. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä läpi kaikki läpikäymättömät kuvat ja poimia sieltä parhaat palat käyttöön.

Ja tunnustuksen saavat...
Tales of the Shapeshifter
Muffins are just ugly cupcakes
Junk Zone

3 kommenttia:

 1. Oon itse tainnut viskata tuon kuvan vähän rajatumman version deviin. B<a Koska Biitin naislantio. </3

  Ihana tuo Lulu ja Sussu kuva. AGn kuuluisat ROAR-hetket. <3

  VastaaPoista
 2. Mietin juuri, että onko se tuo kuva, joka sinulla on Devissä vai joku niistä muista aika tismalleen samanlaisista kuvista. x'D

  ROAR-hetki, joka muistuttaa mua aina Ososta ja Raulista. BD

  VastaaPoista
 3. Mietin täysin samaa. <3 Haha, pitäis ostaa ihan vaan for the lulz Raul peruukki jostain ja yrittää vääntää joku random photoshoot kesällä. 8D Ois eeppistä. <3 Niin kiva olis cossata omaa hahmoa..!

  VastaaPoista

Sananvapautta