10.4.11

Tampere bubblorna

Noin. Oman cosplay vuoteni ensimmäinen con tuli, näkyi ja meni.
Varsin nopeasti ja mitään konkreettista jälkeä jättämättä.
Paitsi kipeät jalat.
Sää suosi Tampere Kupliin kävijöitä. Torstaina vielä oli huono sää, kun ensimmäiset vieraat saapuivat luokseni, mutta Portugalista palaava Biitti toi selvästi auringon mukanaan sieltä etelästä ja aurinkoinen sää jatkui mukavasti viikonlopun ajan.
Kova tuuli silloin tällöin oli ikävästi häiritsemässä, mutta Kuplii on sen verran sisätila tapahtuma, että ei siellä ulkona tullut käytyä muuta kuin kuvaamassa.
(Ja pankkiautomaatilla pyörähtämässä ja cosplay-kisan jonossa.)

Tänä vuonna lähinnä cosplayaajalle sopivaa ohjelmaa oli cosplay-kisa sekä maskeerauspaneeli, jossa en valitettavasti päässyt käymään, kun tuli sen verran kiire vieraille sunnuntaina.
Cosplay-kisaa kuitenkin kävin katsomassa, ja taso oli varsin muikea tänä vuonna. Tuomaristossakin oli hienosti kaksi elämäntapa cosplayaajaa ja tuomaristo hoitikin tehtävänsä kunnialla ja jatkoon päässeet todella ansaitsivat jatko paikkansa.


TÄMÄ!

Kupliita tuli kierrettyä lähinnä kameran kanssa, koska Siperian tilat takaavat varsin hyvät ja monikäyttöiset paikat kuvaamiseen. Valon kanssa on tietysti omat pikku ongelmansa, mutta varsinkin Left4Dead pelin Hunterista tuli otettua paljon erittäin hyviä kuvia.
Olin myös tyytyväinen Paprikan cossistani otettuihin kuviin, vaikka viihdynkin itse mieluummin kameran takana kuin edessä. On se silti ihan mukavaa saada kuvia tuotoksistaan sopivissa ympäristöissä.


Tampere Kupliin raportti jää vähän tyngäksi, mutta seuraavasta conista sitten enemmän. Bakacon on seuraava con johon suuntaan muutaman viikon päästä ja puvun kanssa taitaa mennä seuraavat hetket, joten blogi jää toistaiseksi lyhyelle tauolle, ellei tule jotakin hektistä kirjoitettavaa.
Mainittakoot kuitenkin tähän loppuun, että Tampere Kupliin aikana minut koukutettiin Left4Dead peliin ja odotettavissa tälle vuodelle on vielä yksi cossi.

~AG

2 kommenttia:

  1. aa ! sä olit se paprika cossaaja ! o///o Rakastuin täysin sun cossiin ! olin ihan sekasin sen jälkeen kun näin sut ! :'D .......Mulla on kuva susta ! jos haluat niin voin lähettää sen sulle n__n tai sitten voit poimia sen mun blogista : http://ikexworld.blogspot.com olin siis se pikachu yamamba siellä :''D siinä FinnKinon aulassa otin kuvan susta ..... :'D .

    VastaaPoista
  2. Sait tunnustuksen uusimmassa merkinnässäni.
    Haasteeseen ei ole pakko vastata.

    VastaaPoista

Sananvapautta