6.3.11

Muodonmuutoksia

Paprikan piilarit saapuivat postissa hyvän aikaa sitten, mutta kokeilin niitä vasta viime viikolla ensimmäisen kerran. Piilarit näyttävät varsin ruskeilta, vaikka hieman linssit päästävät oman silmäni väriä läpi ja linssit suurentavat aavistuksen silmieni kokoa, mitä en kamalasti toivonut, mutta onneksi ero ei ole kovin suuri. Kaikesta huolimatta piilarit aiheuttivat toivomiani reaktioita muissa ihmisissä, kun ruskeat piilarit joko a) tekivät silmät todella suloisiksi tai b) miehistivät valtavasti.



Tässä siis pärstäni ennen meikkiä. (Miten niin näytän väsyneeltä?)



Pärstä meikin jälkeen.
Paprikan kasvoissa kaikki on mukavan pehmeää ja pyöreää, mutta silti hänen hymyssään ja silmissään on jotain mystistä. Hahmon silmät ovat hyvin luonnolliset, lähes meikittömät, kun taas huulet ovat selkeästi, varsin räväkästikin meikatut.
Huomasin elokuvan alkua katsellessani sadannetta kertaa, että hyvin lyhyeksi hetkeksi Paprikan poskille ilmestyy pienet pisteet, ikään kuin pisamat. Ajattelin, että yksityiskohta on varsin hieno, joten lisäsin meikkiin myös hyvin, hyvin haalealla pisamat.
(Joita jouduin tosin valokuvaa varten korostamaan, koska pisamat eivät näkyneet lainkaan, mikä toisaalta onkin tavallaan tarkoitus, mutta näin esimerkki kuvassa niiden nyt olisi ihan hyvä näkyäkin.)

Kun viime kerrallakin tein pienen kyselyn, joka poiki mukavasti vastauksia ja ihmiset tuntuivat siitä pitävän, niin ajattelin, että voisin kokeilla sitä uudelleenkin, tällä kertaa liittyen itse tavaroiden hankkimiseen.

Mitkä ovat lempipaikkojasi ostaa...

Peruukkeja / Peruukkien muotoilu välineitä?

Itse ostan kaikki peruukkini eBaysta ja tässä on pari suosikki myyjääni, sekä miinukset ja plussat, jotka olen havainnut peruukeissa:

COSLAY WIG
+ Todella paksuja lyhyitä peruukkeja, joita voi muotoilla joka ilmansuuntaan
+ Värejä ja malleja valittavana mukavat määrät ja valikoima uudistuu aika ajoin
- Pitkät peruukit takkuuntuvat herkästi
- Peruukit ovat muutenkin vähän pahnaantuneen oloisia

.Wig Fashion
+ Todella hyvä laatuisia peruukkeja
+ Pitkistä peruukeist on helppoa poistaa takut
+ Helposti muotoiltavissa
- Kuitu on joihinkin tarkoituksiin aavistuksen liian liukasta
- Valikoima on aika suppea värien ja mallien suhteen

Piilareita / Meikkejä?

Ostan usein Grimasin meikkejä Punanaamiosta tai Naamiohuveista, mutta silloin tällöin on tullut tehtyä löytöjä ihan Vapaa valinnan ale laatikoista. (Mistä muun muassa Paprikaan tarvitsemani huulikiilto on.)
Tavallisia kertakäyttölinssejä erikoisempia piilareita olen ostanut vasta hyvin vähän, mutta ihastuin kyllä tähän kauppaan, josta ostin Paprikan linssini.

HoneyColor
+ Paljon valinnan varaa
+ Pitkä käyttöikä linsseissä
+ Vahvuuksia löytyy
+ Hinnat ovat varsin alhaiset (Hinta on per pari)
- Erikoislinsseihin ei saa vahvuuksia ja valikoima suppea

Kankaita?

Tampereella kun asun, niin suosin Eurokangasta väkisinkin. Hinnat hipovat pilviä ja valikoima on paikoitellen varsin kehnossa jamassa. Mutta silloin tällöin helmiä löytyy ja ainakin peruskankaat on yleensä ollut mahdollista saada Eurokankaasta. Haluaisin käydä kyllä useammin Jättirätissä ja kokeilla tilaamista ulkomailta eBayn kautta.

Nappeja ja nauhoja ynnä muuta sälää?

Tampereella on Koskikeskuksen yläkerrassa nappi- ja nauhaliike Merletto, josta useimmiten löytyy kaikki ja vähän enemmänkin. Hinnat ovat korkeat taas kerran totta kai, mutta tästä kaupasta on tullut löydettyä välillä niin kummallisia asioita, että se on valikoimaltaan aikamoinen cosplayaajan ihmemaa.
Toinen mitä suosin on Sinooperi.

Proppi tarvikkeita? (Pohjamateriaalit, päällysteet, maalit, jne.)

Pohjamateriaalit, päällysteet, maalit ja yleensäkin kaiken mitä vaan voin proppeihin haluta, haen Starkilta, Biltemasta tai muusta rautakaupasta. Pohjaksi olen tähän asti käyttänyt puuta, kun sen työstämiseen on ollut mahdollisuus, mutta nyt on tarkoitus siirtyä käyttämään esimerkiksi puupahvia tai finfoamia. Päällysteenä käytän pakkelia aka pikasilotetta.

Kenkiä?

Kirpputorit ja eBay. Kirpputoreilta tulee löydettyä lähes täydellisiä kenkiä cosseihin, mutta jos yksi näistä cosplayn suurista ihanista ihmeistä ei tapahdu, käännyn eBayn puoleen. Käytän eBayta myös silloin, jos hahmon kengät poikkeavat massasta jotenkin todella rajusti ja tarvitsen erikoisemman pohjan, josta lähteä liikkeelle.

Tässäpä kaikki tällä kertaa. Minä vielä viimeistelen hieman Paprikan peruukkia ja
viikonloppuna sitten onkin viimein H-hetken aika, joten Tampere Kupliissa nähdään!

~AG

1 kommentti:

  1. Omnomnom näyttää tuo paprikan meikki ihan törkeän hyvältä. <3 Vastailen myöhemmin tuohon kyselyynkin jos vaan muistan, nyt ei huvita pistellä ään pisteitä yhtään ylimääräistä kertaa. :''D

    Ja ekaan kuvaan ilman meikkä ja omalla tukalla sanon vaan: näytät Raulin pikkuveljeltä. Onnittelut.

    VastaaPoista

Sananvapautta