8.8.12

So Long, and Thanks for All the Cosplay
Rakastan cosplayta.
Pukujen suunnittelu, pukujen tekeminen, puvuissa oleminen, pukujen valokuvaaminen, pukujen säilyttäminen, pukujen pukeminen, pukujen korjailu...
Se kaikki on aivan ihanaa.
Pidän harrastuksessani myös ryhmähengestä, uusien asioiden löytämisestä ja oppimisesta, luovuutensa vapauttamisesta ja jännityksestä.

Mutta yhtä asiaa minä en ole saanut liitettyä cosplayn ihaniin asioihin.
Ja se on tämä bloggaaminen.


Puvun teon jälkeen tai siinä ohessa en muista ottaa kuvia tekovaiheista saati ehdi edes ajatella, että niin tästä voisi kirjoittaa blogiin. Muutenkin blogiin käytettävä aika kuluu ennemmin itse pukuihin, joten olen huomannut päivittämisen jäävän kokonaan pois.

Luulin ensin, että en vain yksinkertaisesti ole bloggaaja, mutta kirjoitettuani jonkin aikaa blogeja muista aiheista, huomasin, ettei se pidä lainkaan paikkaansa.


Ongelma on vain siinä, että harrastan cosplayta enemmän ompelukoneen kuin tietokoneen ääressä, joten muutaman metrin siirtyminen koneelta toiselle on ylitsepääsemätön ongelma.

Näin ollen päätän luopua tämän blogin pitämisestä.

Elikkä se on moro, nähtäillään cosplayn yhteydessä sitten muissa sosiaalisissa medioissa.

Terveisin viimeistä kertaa,
AG

ps. Blogaamista jatkelen  osoitteessa: http://a-photo-graph-blog.blogspot.fi/


2 kommenttia:

 1. S'ok. Jos ei tunnu omalta niin turhaan sitä itseään pakottamaan. :3 Seurailinkin jo ton sun toisen blogisi, joten toivotan paljon inspiraatiota sen kirjoittamiseen! o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenpä omaan. :3
   Ja kuitenkin jatkan muiden blogien lukemista, joten voin keskittyä kommentoimaan paljon laajemmin.

   Poista

Sananvapautta